product 1

A Dr.Web moduláris felépítésű és platform független anti-vírus motorral rendelkezik. Folyamatos védelmét nyújt a vírus, kémprogram, reklám és egyéb kockázatot jelentő program működése és terjedése ellen. Magyar nyelvű felhasználói felülettel is elérhető a Windows rendszeren futó Dr.Web vírusvédelmi megoldása.

product 2

Nemzetközileg is elismert és minősítéssel rendelkező, az iparág egyik leggyorsabb és leghatékonyabb biztonsági megoldások szállítója a BitDefender®. A BitDefender® egyedi technológiáját, innovatív ötleteit az információ biztonság iparágban nemzetközileg elismerték számos díjjal és minősítéssel (Av-Test.org, Virus Bulletin, ICSA lab, Checkmark, IST Prize stb.).

product 3

Az FRISK Software International 1993-ban alapították. A világ egyik vezető anti-vírus kutató és alkalmazás fejlesztő cége. A magas színvonalú kutató és fejlesztő munkájukat bizonyítja a nemzetközi elismertségük és a Virus Bulletin 100% cím elnyerése.

Aktuális hírek

Dr.Web for Windows, D.Web Security Suite 9.1 és Dr.Web Enterprise Security Suite 10.0 termékeiben a Tűzfal (Firewall) modul frissült. A frissítés érvényre jutása rendszer újraindítást igényel.
A Doctor Web frissítést adott ki a Dr.Web for Android és Dr.Web for Android Light mobil megoldására.
A Doctor Web termék frissítést adott ki a Dr.Web Anti-virus for Mac OS X termékéhez. A frissítéssel támogatja a Mac OS X Yosemite platformot. Ezen kívül http monitor SpiDer Gate modulban ismert hibát javít ki. Frissítéshez le kell tölteni a telepítő csomagot majd telepíteni kell a letöltött csomagot.
Frissítés javítást nyújt arra a problémára hogy az egyes modulok indítása sikertelen még ha a licenc ezt lehetővé is teszi. Érintett modulok: Spider Mail, SpIDer Gate, Parental Control és Anti-spam.

Hírlevél

Számjegyek:
kilenc öt nyolc
Szám: